Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veceras ce se potrositi onoliko koliko je potrebno da se svim bolesnim u nasoj zemlji plati operacija, ili da se napravi 100 firmi po 200-300 radnika.Kada pitas zbog cega ces biti lud veceras,odgovaraju:Pa samo jednom je nova godina! Tako isto kazu za svoj rodjendan,pa od 100 clanova familije,pa 1.mart, pa jednom je 8.mart,pa 1.april,6.april, 1.maj, 9.maj,25.maj, 25.novembar,31.32.33.,a nekima i 34.decembar,pa vjerski i paganski praznici, dan grada,dan sela,dan postara,dan golubova pismonosa, dan crvenkapica...i to je kao napredna civilizacija. Boze sacuvaj me od zombija, sto naprednim se zovu.
nego manite se suplje svakako se urokamo par puta godisnje, za bajram, novu godinu i bozic... prema tome navali narode dok svedi nisu dosli za svedski stol
Definitivno uvesti policijski cast 30/12, 31/12 i 1/1 nazvati ih dani zalosti i zabraniti da iko izlazi iz svojih kuca, sve da je zatvoreno jer dosta nam je paganskih obicaja i obilatnog haramisanja, dajte malo "demokratije"
Vlasino jedna o kakvim picima pricas??? Ako su alkoholna onda ti dvije cuke u mozgu nemas.
@bosnjak ahahahahah super !
Svaki doktor zna da je alkohol toksin i kao takav ne može se sa naučne strane ljudima preporučivati toksin.
Cuj umjerenost u jelu hahahaah sta cu drugo radit nego jest
jes tuka vala svejtska
koliko nasuti zesche u tu casu? :)
Auuu Vatromet Galaksija ....Sretna Nova:)) Rajooo )))))) -Hocete li se vi veceras ...,razbiti , -mislim sjednete za sto i onako se razbijete....!
Sta je tzv. Nova godina? Citav sviejt se skupi i nesto plese, prejeda se, pije… Sirom svijeta stotine osakacenih od pirotehnike, stotine mrtvih od voznje u alkoholiziranom stanju… zeljele se neke zelje… u sustini nista sve suplje. Nekada sam se radovao ovoj noci danas mi sve ovo izlgeda prazno i glupo… slicno carevom odelu …
I obavezno otidjite u teretanu prije sest ujutro...
Ma ubiću ezan u sebi
Evo šta doktor Željko Pervan misli o pijanstvu https://www.youtube.com/watch?v=yXI2wcMCnyo
Moj Serdareviću, ti k'o da si s Marsa pao. Gdje ćeš Bosancu reć umjerenost u jelu i dvije čašice kad taj poznaje samo termin krkanluk?
Zavisi kolike su čaše.