Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li ste znali?Bez plate i hrane mozete biti depresivni!
Ja još nisam vidio depresivnog čovjeka poslije desetke s lukom, dobro polivenom lepinom i čašom jogurta.
Ne radi se o tome da ih "vidiš depresivne poslije desetke", već se misli na osobe kojima je to najčešća vrsta hrane koju konzumiraju. Ne nastupa odmah vidljiv efekt kao nakon konzumacije alkohola.
Kako bih ga savio na dvoje na troje uhh...
samo pohovanu piletinu jesti :)
samo nečural bajo moj
uhhh , oprezno sa ovakvim vijestima klixe , imajte malo obzira kad neki hipohondar večeras pojede neki cheeseburger , pročita ovo i pomisli aaaaaa Bože , pomozi , imam depresiju i anksioznost .....
more fast food , faster hard attack ....
al ako kuci isprzite sniclu i pojedete okrajak hljeba sa salatom onda je sve ok, ustvari nije do hrane, nego gdje je napravljena. Ovo mora da je pala prodaja super marketima, pa udarili po fastfood-u :)
Prije bi ja rekao da glad cini ljude anksioznima.
toliko clanaka o brzoj hrani, ukratko treba je izbjegavat kad god mozete i gotovo!
dr.idriz;hamburgere u kesu i kod portira(naglasite za dr. idriza),isti metod da ostavite ,kao i za ,cigarete i alkohol...
zato ja sebi barem jednom sedmicno kuham na kasiku, ako nista jer ova brza hrana je ko droga za organizam
Jel' bar zlatna?
Ma smo jedite i budite debeli ko svinje
Hahaha, kako da ne. Sad svi koji jedu takvu hranu umisliti će si da su depresivni, kao da i ovako psih. bolesnika nema previše..
Eee, ali tu depresiju i anksioznost koju izazove "Usain Bolt hrana" ja izliječim čokoladom. ;)
Jucer bilo o pivi kako nevalja, a danas o hrani takođe kako nevalja. Po ovom klixu živit ćemo od zraka a klixovi uposlenici ce jesti najbolju hranu i piti pivu (Sarajlijicu, Erster, Preminger, itd...)