Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogo vazno ej pa svaki dan se neko objesi u ovoj drkotini od BiH
Ubijen
@antidegenerik Ko je on da bude ubijen?
Najbolje objasnio pojam CDO u filmu Big Short
ubiše ga Boga mi oni finci
gledao sam emisije, u svakoj se to samo krka i loce, gluho bilo,samo nedostaje haman onaj ambijent birtije balkana.
samoubica se ubio s ledza
Ostavio jasnu poruku onima koji citaju izmedju redova: Ne jedite masnu hranu, ostavite se restorana i drzite se domace kuhinje".!
Ko ga yebe. Imao je 11-godisnju kcerku kojoj je bio potreban, a on se ubio zbog neke kuje.
Sinan Sakić (2018), Donna Ares (2017), Nada Đurevska (2017)...su umrli od jedenja loše hrane. Možda ovaj skontao da kuhana nije zdrava? Ostali samoubistvenici: Stephanie Adams (2018), Tim Bergling (2018), Anthony Bourdain (2018), Mark Salling (2018), Kate Spade (2018), Verne Troyer (2018)... Šta im je zajedničko osim što su poznati? Skontati šta je zdrava hrana može zadati tugu, ali sumnjam da može depresiju.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_suicides_in_the_21st_century
Što je previše....toliko puta ponovite ovu vijest o samoubistvu ovog kuhara. Ma dajte. Samo podstičete depresivce sa suicidalnim namjerama da urade što i ovaj bolesnik koji umjesto da je tražio stručnu pomoć mijenjao je žene i narkotike
ja se dobro osječam kad čujem ovo, jer vidim da sam bolji od mnogih, sretniji, pametniji, luđi, jači, znam udarit i nasmijat se
zaprška mu zagorila
Otiso si sarmu probo nisi ;(
Stvarno smijesno,jel to taj bosanski humor
Ili ga je,,neko objesio,,pojasom od ogrtaca???
strasno..koju zelju moras imati sebi da oduznes zivot..kad si spreman na ovakav nacin da skoncas..pocivaj u miru..
@Legalize it! Ocigledno je tebi depresija misaona imenica
@Azgembo77 sta cu brate..kad god sam sjeban i u crnjacima..bux zapalim i bas me boli qurac..i moj pristup je pogresan doci ce i kod mene djavo po svoje..al dok ide ide..uceraj mu..
Inovativno nema sta