Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otvorio sam ovaj clanak samo da procitam komentare.. :D :D :D
I lubenice su joj uspjele
Koliko bolesnih komentara, zaista može objasniti i broj ludaka kojim smo okruženi. Dovoljno je malo slova da se bolesni nagoni pretvore u zlo. To je nečija majka, sestra supruga... pođite od sebe!
Kontaš da ima sestru ili kćerku? Sad si me bacio na razmišljanje.... A sad ozbiljno, Slavica je vrhunska ženska i nije nikakvo čudo kakve komentare mami od nas. Šta to govori o nama i našim psihološkim profilima je potpuno druga stvar. :D Aj budi iskren i reci da si ravnodušan na Slavku?
pišala djeca po krastavcu pa se izrasto jadnik
fina ova domacica
kako ga samo gleda 😀😀😀
zalivala ga picinom vodicom...😂
I prvo na sta pomislih… Pornic! Bolestan sam… 🐷🐽🐖
Falus impresionisti, tri, cetri, SAD!
Slavica skupila više komentara nego sve i jedna iz rubrike ''ljepotice''. Zasluženo što jest jest.
Covjek vise ne moze opusteno ni bananu jesti.
Sve napaljeno. Izgleda ljeto i minjaci udare u glavu :)
Koliki će tek biti kada proradi odlaglište nukleranog otpada iz krškog a biće im blizu samo preko rijeke Une u Hrvatskoj?😂
MILF
ovo je ne jestivo, koji ce ti klinac sjemenke k'o bademi
was expecting dick comments... not disappointed :P
NOVINAR ¨Da li je krastavac GMO?¨ KRASTAVAC¨NIsam nisam!¨