Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ sin chuck norris se toliko pos r a o kod damira da tamo vise niko ne s e re ...
mama, ali ja zelim kakiti u damirovom wc-u... :-( ne zelim bijelu cokoladu
Koji umjetnik, svaka cast. Prelijep ovaj krivi toranj . Mnjam, mnjam
Cokolada nije bijela... Pri proizvodnji \"bijele cokolade\" izuzima se Kakao puder, i ostaje samo Kakao buter, koji se mijesa sa mlijekom i secerom. Da bi se bijela cokolada zvala cokoladom mora sadrzavati najmanje 20% Kakao butera. Prvi put je proizvedena u Svicarskoj, u firmi Nestle (a \'dje drugo, heheheh!)
Sljedeci projekt slasticara Mirka treba da zasjeni sve ostale a to je REZIDENCIJA AMON - RA NA KOVACIMA
Odmaaa da ti ja kazeeeem, uozbilji se malo! Niko ovdje nije ni spomenu cokoladu, svi spominju nekakve stonhedze, i nekakve nakrivljene tornjeve, ko će HIM ga znati, ali moRE se to, naaaaa..
Klovnovi procitajte kakvu knjigu obrazujte se malo, pogledajte koji dokumentarac a ne farmu i ostale big bradere marvo otupljela. Pogle vam komentara da se covjek postidi kakva ste stoka. Clanak o cokoladi a vi o proljevu. Niko duha nema, svi ste propali do dna pi4ka vam mate4ina nenormalna
nema nista muslimansko ?
aH da...glabajte ga pitari neobrazovani....
cokolada i jest bijela glupani neinformisani....obrazujte se malo....prepisivanje nikad nije vodilo nicemu dobrom....
Ja prema ove zadnje dvije slike mislio da se radi o nekakvmo šipći, a ono Italijan
Rasiste ,bijela čokolada,.....
Prvo bi \"pao\" ovaj krivi toranj u moj stomak,a posle bi boga mi slučajno i misteriozno nestao i Stonhendž :-)
i sta je poslije bilo s cokoladom??????
sve bih ovo pojela xD
A gdje su piramide iz Visokog?