Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da se piletina poslije dva tri minuta kuhanja ne razlikuje puno od piletine koja ja je kuhana 15 sekundi!?
Jedino što ti treba ove jeseni; Stručnjak jedeš li ti jedno te isto svaki dan?
Kol’ko bašna ide?
Molim autora "teksta" za pojasni proces smanjenja ringle.
De pročitaj šta si objavila, života ti
@MarimJa Čitam i isto to mislim. Ovo je treći ili četvrti članak sa potpisom E. Sk od kojeg mi mrak na oči pada. Prevedeno bez smisla, koristene izmisljene riječi, ma s pola mozga urađeno.
@Amore dva puta je ispravljala članak, možda nisi vidjela članak kad je objavljen a glasio je ovako....Zagrijte maslac u rerni i dodajte bla bla bla, a onda smanjite ringlu haha
U rerni ili na ringli? Izgleda ukusno, ali nisam shvatila postupak pripreme pa cu ja to na svoj nacin ;)
Ono kad napišeš da brašna treba 32 grama a ne kažeš koliko treba vode, piletine...
Autor članka iz Švrakinog garant ..
Pa nije baš da ću na njoj živjeti