Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa i burek zna biti pun soje samo je povegete posebno po pekarama
Eto, ako se ne primijeti kad ti prodaju meso a nije meso, kako se onda uopšte može primijetiti kad ti prodaju meso puno hormona, kancerogeno ili zamrznute krepane krave iz Holandije??
kakve to ima veze sada, a uz to tijesto je od brasna, sto je opet jos gore, znaci ko hoce neka jede pizzu sa cim hoce, do njega je, ali generalno je to nezdrava hrana, mozda komadic da se nahrane oci, sve u.manjim kolicinama ... kod nas ne mozes covjeka prevariti kao te ljude,
@x1111tayson ????
treba ih tuzit odma u zatvor. to je podvaljivanje
@ReufReuf, ljudi nisu na tako niskom nivou kao vegani da se odmah tužakaju i uzvikuju prevara i sl. To što ti predlažeš dešava se kad se umjesto bilja podvali meso, pa veganima proradi sujeta i šalju prijetnje smrću, razbijaju izlog ciglom i podmeću požar, a PETA uputi oštar protest prozivajući imenom i prezimenom, nazivom preduzeća usput službeno tražeći podršku vlasti, kao i policijsku zaštitu za sve vegane jer su se zbog strašne prevare počeli osjećati ugroženima.
A zamisli da je bilo obrnuto. Haos bi nastao.
Prepustite pize italijancima i drzite se pita
Skupo meso šatro slučajno eto da probaju