Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Rakiju treba znati piti" govorio je rahmetli dedo svaki put kad smo ga unosili u kucu...
i đikan se oglasio :)
A onda je išao na džumu u polu-pijanom stanju? hahahahahhahahaahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Za stomak vlahov, protiv gripe rakija, piva za bubrege, vino za krv! Jos ko more bijelog luka ne treba mu zdravstvena knjizica nikako.
Kad te boli stomak popi vlahov a za sve ostale bolove jager,ima 56 trava u sebi, da ga hebes mora jedna pomoc
_"Bijelo vino Crno vino je popularnije, ali i bijelo je dosta korisno. Također je bogato antioksidantima te sprečava začepljavanje krvnih sudova." Hoćemo li konačno saznati šta je zdravo, a šta bolesno? :))) Prije par dana je bio članak da antioksidansi nisu zdravi i da hrane stanice raka. A danas nam ih preporučuju radi zdravlja i to ni manje ni više nego u alkoholu? :))) Svi su ono izgleda stalno na alko terapiji.
Konzumiram svih pet, u neogranicenim kolicinama.
meni od šljive nema bolje rakije
vjernici na aparatima
sljiva
votka je zdrava jedino za dezinficirati rane
ne procitah koji je dobar za obloge?!? :))
Allahov Poslanik s.a.v.s., je prokleo deset osoba u vezi s alkoholnim pićima: onoga ko cijedi plodove za alkohol, onoga za koga se cijede, onoga ko ga pije, onoga ko ga nosi, onoga kome se nosi, onoga ko ga toči i dijeli, onoga ko ga prodaje, onoga ko se hrani novcem od njegove prodaje, onoga ko ga kupuje i onoga kome se kupuje. (Et-Tirmizi i Ibn Madže)
Bog je milostiv oprosti će nam
To Ahmo kuco stara!Imas li jos tih bajki i prica partizanki za raju?Mahmuran sam ti nesto (ako imas stelu kod poslanika-naka prokunne onog koji ga nosi)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kakva glupost, ni jedna rečenica u tekstu nije tačna! Ne postoji ni jedno zdravo alkoholno piće! Alkohol je zlo!
Taj podatak nije tačan, životni vijek neće produžiti alkohol, to je sigurno može ga samo skratit. A koliko iznosi "umjereno"? Koliko ljudi godišnje pogine jer su pili "umjereno", taman im bilo? Koliko porodica unesrreći, koliko žena dobije batine od pijanih muževa, koliko dijece proživljava traume? Jesi li izgubio nekog dragog u saobraćajki kojoj je uzrok alkohol? Ja jesam. Ako misliš na tzv "francuski paradoks", u pitanju je još jedna propaganda vinskog lobija, u vinu ne postoji koristan sastojak kojeg nema u soku od cijeđenog grožđa, npr toliko spominjani resveratrol, dakle alkohol je suvišan, on samo opija.
Rakia connecting people
A gdje je tu sljiva klixovci?
...A da "vraca rumenilo u obraze" - to potpisujem. :)
Veoma cesto vidim komsiju bosnjaka koji se usere od neke brlje. Siromah ne umije da pije, nema redovno, ali kada je nadje, dok joj ne vidi dno ne odustaje.