Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko zeli smrsati, moja iskrena preporuka je LCHF ishrana. Samo se informisite, i sretno ;)
ona jede pa povraca.
realno nije lose, ako se koristi najvise 7 dana. poslije moze preci u bolest
upale se žlijezde slinovnice, ždrijelo, gubi se menstruacija, propadaju zubi, nema nikakve pozitive u tome, a kad kreneš teško je stati. ja sam imala fazu da sam par puta povratila, i onda me počelo zaebavati grlo, sve mi je bilo natečeno od prstiju u ustima, kod mene je bio samo početak, ali kažem vam lako se na to naviknuti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja imam ekstra recept za mrsanje malo je poskup i ekstreman ali djelotroran u p.m.
Jedi manje, kreći se više i u principu možeš jesti šta i koliko hoćeš, samo je bitno napraviti deficit tj. potrošiti više nego što si unio. I to je sva filozofija.
Ja sam na Wiskey dijeti. Već sam 3 dana izgubio.
<3 Whiskey Sour.
ti mozes jesti koliko god hoces i sta hoces ako redovno treniras. Ali da je to tako intenzivan trening da sagoris kalorija i razvijas misic.....tako da varira od osobe do osobe
kad ogladnis samo kazes MAmaaaa sta ima za rucak !
Evo vam jednostavnije: Jedite manje i trenirajte vise. Vozdra.
dan bez trcanja, voca i povrca je izgubljen dan :)))
I bez čokolade! :)
dan u kojem ne zaradiš 50 KM ili 100 KM je izgubljen dan :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)