Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u bas je fino priroda super hrane u izobilju bas za porodicne izlete
MA TRONOZAC JE MOCCC
postujem pripremanje hrane na tradicionalan nacin i mislim da nam je tradicionalna kuhinja koju smo djelom naslijedili od turaka za deset ali imamo problem sa pretjeranom gojaznosti koja uzrokuje masu oboljenja.dijeta nam je neophodna i fizicka aktivnost.
Ne samo rakija... I klopa connecting people..😂😂😂😂
valjalo bi se ovdje prišlepati :) mada se domaćini ne bi obradovali kad bi me ugledali :)
Zasto? Hahahah dal sto mozes mnogo da jedes ili te po dobru poznaju😂😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Sreca pa upravo pojedoh nesto.
........zabilježio ovaj event u planer za iduću godinu.......nastojat ću sudjelovati iduće godine, makar samo kao gost, ako ne kao sudionik ...
"ljubitelje prirode".... jašta
sto smo antiprotivni ha ha ha
@BaroloAusToskana nismo, jbt
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
...jarane ja neki dan ovako probo peku u dvorištu....ama prste da poližeš..nekih 3 i pol sata sam žar nabacivao i polako pihtijao ....jeste da je zahtjevno , ali isplati se .....vrijedi truda !!!
ovo je primjer kako obicni ljudi mogu da se druze i da se ne zamaraju ko se kako zove i odakle dolazi