Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@PD ne znam odakle si, ali avokada ima u svaka doba kupiti u Merkatoru u Sarajevu. Guacamole je super, pogotovor sa paradjzom, lukom imladim sirom, uz malo soka limete. A, avokado, zbog svog ukusa, može i u slana jela.
Avocado je zakon, pravo je ukusno i jako zdravo.Pogotovo kad se napravi guacamole ili u salati...cak i onako sam sa malo maslinovim uljem i limunovim sokom mmmm njam njam
a gdje je tu piva posle jela?
Po ovom bih ja trebao biti najzdraviji covjek, jer paradajz jedem ko lud. Jel nastupilo ljeto haman pa se samo s njim hranim u svim mogucim oblicima. Zimi uzimam piccolo paradajz, a jogurtpijem na hektolitre
cuj jogurt sve sto sadrzi mlijecnu mast nije za odrasle i nije za zdrav zivot
Samo piletina, tunjevina, voce povrce, crveno meso, zitarice jaja, mlijeko i mlijecni proizvodi .... sportska prehrana ... to je ono sto je stoljecima zdravo ... *ebo ih avokado da ih *ebo ,,, Đe ima to za kupit uopste???
usput dobro se dize
nistel mogli jos neke ukusnije \'\'namirnice\'\' naci
Dok sutra ne kazu,da sve to ustvari izaziva rak :S