Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iskreno, meni ne treba razlog da pijem vino (bilo koje boje)...
Francuzi su zdraviji zato sto im je zdravija prehrana. Jedan dan citas da je casa crvenog vina dobra, drugi da je to notorna laz. Pa ti budi pametan.
Moreno :))) ma, pusti price, slusaj svoje tijelo ;) ono najbolje zna! moje vapi za vinom i ja ga redovno napojim. i imam perfektne nalaze ;) :))) svega bih se mogla odreci sem vina... :D
da moras birati izmedju cune i vina sta bi izabrala? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A jes' vala i nezgodno kad' se vina covjek namlati.
a o glavobolji od crvenog vina niko ni riječi... zato pijem bijelo... sa puno vode poslije... boca vina, dvije boce vode... i sve potaman.. 😃
@nerko, lik koji se upraca u vrste i stepene mamurluka mi rece da je tajna u sumporu. u onom industrijskom ga ima mnogo, zato boli glava, u domacem, kojeg se ne pravi za prodaju se to ne stavlja i od toga ne boli. usla sam u tal s nekim skutorima koji mi redovno dostavljaju to domace i garantujem ti da glava ne boli, ma koliko popio! da te znam, dala bih ti jednu flasu pravog domaceg, da vidis kako se ujutro ustanes k'o ptica :))))
@Rag :) bez da se pravim pametna, ponavljam samo sto su mi drugi rekli-kad kupujes domace vino vidi ima li taloga na dnu flase. nikada ga neces vidjeti u industrijskom, jer sumpor to eliminise. ako ima onih mrvica, znaci da sumpora ili nema nikako, ili ima skroz malo. kod mene taj test fercera. ako te put nanese kroz skutoriju, a ti pitaj sve uz put, naletices negdje na neko domace... ;) :))) ja imam dosta raje po skutoriji, pa im nekako isprosim :D salim se, vec se zna da se kod mene bez bidona ne dolazi :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
oh, moj Toni.
Lize prste drugim zenama i prica im pricu koju ke meni pricao..eto gdje je..
haahahhah pa dobro, to smo rijesili prije nekoliko mjeseci xD a usput dragi Eso sad lose prica o meni, daaa.. tako da nismo vise ni virtualni prijatelji..
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Sad svaki dan po jednu bocu i akobogda proslavicu 1oo rodzendan zdrava ko drijen.