Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su čiste gluposti. Sve pobrojano ljudi jedu vijekovima za razliku od nekih novokomponovanih jela zasnovanih na GMO soji, vještački uzgojenom povrću u plastenicima, voću dozrelom u komorama itd.
Pa procesuirano meso kao što su salame, parizeri, hrenovke, paštete, konzervisana hrana zna se da je to smeče a ne hrana ali pravo meso u tome se ne slažem.
A cemu ova recenica "Bilo da volite ribu ili hamburger?"
E nebi znao da vi sad to niste objavili cuj hamburger nezdrav
Ne jedite GOVEDINU 😁
Kako los prevod sa Google Translate, nevjerovatno...daj novinaru malo ruda ispravi bar glagole, gramatiku i ne moras samo cemo skuziti o cemu se radi.