Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve potrebne vitamine i minerale sadrže mesa, jetrice i ostale iznutrice, masne ribe, tvrdi sdirevi i jaja, a i povrće nerijetko sadrži više vitamina od voća, na primjer crvena paprika ima puno više vitamina C nego što ima limun ili bilo koji citrus u širokoj prodaji. Voće uopće nije potrebno u ljudskoj ishrani.
Jaja, meso, voce I povrce, morski plodovi...pa sta je ostalo :)
Ovaj tekst je omaž za profulane dijagnoze doktora u KS za masovna povraćanja brojnih građana KS.
jednom ja u reweu u marketu ovde u frankfirtu kupio kozje mlijeko donio kuci za dorucak malo pomijesao sa pahuljicama bilo elstra sve do jedno 2-3 kad me je prosralo nisam stao do prekosutra dehidrirao bukv kad sta ce bit isteko rok trajanja zato bilo jeftinije, odtad sam rekao e neš nusrete više ništa jefti ije kupovat pošto poto anemojte ni vi