Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ženu i lubenicu ne možeš procjeniti dok ne probaš 😊
A najjače kad dođu veliki stručnjaci i okreću je obrću, zagledaju, kuckaju po njoj, primiču nosu. I na kraju odaberu po principu eci peci pec.
Taj sam (izuzev primisanja nosu)
Samo nek je tvrdo😜
Ne bere se bostan dok šljive ne popadaju.
Pola sata je kuckam,njusim,kupim,otvorim je,bila ko nisan! ☻
Nista bez kucanja u lubenicu ...
Ja ne peglam, samo kažem "daj mi pola"!
Nema tu metode osim vadjenja I degustacije čepa
Lubenica je primjer perfektne hrane koja se treba jesti umjesto hljeba. Tad nestaju odjednom sve takozvane neizlječive bolesti poput alergije na polen. Samo nemojte uzimati voće u obliku soka, čaja, praha, kolača itd, jer to je već otrov. Kao što kaže Herbert Shelton: "voće je hrana i ono se jede, a ne pije". A vode, kafe, čajevi, sokovi, mlijeko, i sva pića su ili otrovi ili suvišni.
@Krezo Jedem lubenicu ko lud, a još imam alergiju na polen. Šta radim krivo?
@vrhovni miš Nisi jos uvijek pristalica sekte
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
aposebno obratite paznju nacetvrtu stvar atoje cijena