Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je snikers namenjen za trziste Balkana, ali zalutao.
Penis vena
shuppak vena tj shulj ili ti ga hemoroid
Ako cemo iskreno,ovo je za amerikanca vaznije nego tamo neki ratovi u Ukrajini,Siriji,Bosni i sl,ne znaju ih ni naci na globusu.A mi u skoli moramo znati glavne gradove Afrike,krizarske ratove,vadjenje korijenja,gluposti koje nikad nece trebati.E sad sta je bolje,znati manje ili znati nepotrebno,pitanje je.
Jos ako pricamo o socijalistickom sistemu,kako su prije ucitelji i nastavnici sa sibom u ruci ucili djecu,ovo danas je i dobro :)
Nema vise vena ko na glavicu..
moze mi neko objasniti pojam "obozavatelj" ili "obozavati" ?
Pogrešan izražaj skroz,obožavati se može samo neko ko je iznad svega a to je Bog.
a sto su vene godinama predmet ismijavanja, to nam nisu napisali?
😅
Kurčeva vena. Ništa bez nje.
derpe neki
Može li Vučić zbog ovoga spavati?
Mene je zapao kitkat bez napolitanke, eh sad jesam li bolje prosao ne znam, al znam da sam zamalo bez zuba ostao prilikom prvog zagriza.
Otisao narod u pm...o cemu oni raspravljaju 😷🤦‍♂️😵
Ne raspravljaju o legitimnosti konstitutivnosti bonskim ovlastima barikadama granicama masovnim grobnicama preletacima papcima zelenim difovcima
Novinari? Bože sačuvaj. Rodile se tri mačke dvije iste jedna različita.
Zaista veliki problem.
Štede
hapsi bagru
ja i dalje u šoku