Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu rekli jel od jednogrbih ili dvogrbih ?
kamilovo meso je dozvoljeno jest
kamilje*
Sad će muslimani odmah misliti da je Allah posebno nadahnuo kamilu :D
Sve što dolazi iz daleka je zdravije i učinkovitije nego lokalne namirnice. Što je veća goegrafska udaljenost porijekla namirnice ili bilja, gljive itd... to ima više zdravstvenih benefita i bolje liječi.
Tako kad nesto probas prvi put, osjecas se drugacije, pa placebo i eto ti...
Ja maloprije u granapu kod harapa uzo dvi litre, prvo sam popijo kafu s njim, a onda umutio palacinke, i ljudi - autizam u mene ko rukom odnesen. Pa cak i Kronova Bolest me je popustila. Sutra sebi kupujem stado kamila i pokrecem biiiiizzzziiiissss.
Znaci sad je doslo vrijeme za kamilje mlijeko, do sad je kokosovo ulje sve lijecilo....
I raste chuna od njega. I nadjes naftu u dvoristu. I dobijes potrebu da registrujes fiktivne firme i gradis "turisticke objekte" po planinama oko Sarajeva.
Dobro, to su nuspojave
Milkos El Idza🐪