Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Janne Ahonen najviše pije kafe znam pouzdano posebno 31.12/01.01 i opet je čovjek letiooooooo. Čuj Finci piju kafu?? Jedino ako se ta kafa zove Finlandia , Smirnof, Absolutvodka itd.
Toliko kontradiktornosti o kafi? je li neko čitao na Youtube o kafi? S jedne strane je kuju u nebesa, a drugi govore da je otrov... Toliko je danas svega da obezglavi ljude, a čitanje portala će sasvim izludjeti jadne ljde! Radite kao i do sada, svako pojedinačno tačno zna šta mu prija!
nemoj brale ni po živu glavu bez rakije naručiti kavu ☕🍷
Je li Finska ili Amerika najveci potrosac :P
Švicarska
Finska po glavi stanovnika, Amerika globalno. I mene ovakve stvari nerviraju.
Nama su osmanlije donijeli kahvu I razna druga lijepa jela I pick,do tada se jeli samo zirevi I sisarke
80-100 soljica vode bi bill smrtonosno,a kamoli kahve