Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
inace to se zove sultan cjicken kebab/kabob i tursko je jelo(cije bidugo bilo) tune ide ni suho meso ni panceta/krmetina,negoprobajte ovo: izrendajte bijeli i crni luk posolite pobiberite jedna mala kasika turmeric praha.kurkuma i jedna mala kasika kumina(mora biti kumin) bez kumina ovo je bljutavo pola limuna i ostavite preko noci u fizideru sutradan na raznjice
Mogu i ja podijeliti ukusan i recept: Uzmite kilu mesa i bacite na vruću platu. Pospite meso s 2 prstohvata soli i prevrćite ga dok ne dobije bakrenu boju. Jelo poslužite uz 2 gajbe pive po vlastitom ukusu. Prijatno!
Svaki mazlum ovo zna napraviti ne treba recept za ovo
njami :)
Ne more to bez krmetine 😉