Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh de sad taj recept recite Italijanu da se čovjek prekrsti i baci vam bombu ispod nogu.
Ako ima neko dobar recept za tijesto za pizzu da ne ispadne tvrdo kada se ispece neka ostavi u odgovoru. Unaprijed hvala!
Brasno, sol, germa i maslinovo ulje. Ali je caka u tome sto ga tri puta moras premijesiti, tj izrada traje oko tri sata. I naravno ne smijes da pretvrdo zakuhati. Vec kao za hljeb.
Jednostavno, tijesto pravi sa kiselim jogurtom ili sirutkom. Ako hoćeš malo trvdje malo više brašna, da bude suhlje tijesto. Bolje ne može biti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
e cuj tijesto za pizzu bez germe i soli..
Ma ako vi znate šta pišete, daj Bože. Zob je gorka.