Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta bola da ganjam luk po serpi i bacam nakon kuhanja koji vam je vrag uozbiljite se.
Samo ga pojedi niko ti ne brani, inače sos je extra
Ja vec neko vrijeme mislim da su recepti na ovom portalu cista provokacija. Ili to ili ovo pise neko ko nikad nije nista osim kajgane napravio (i tu bi kvalitet bio upitan). Bilo ko, ko u trecem koljenu ima veze za italijom bi nervni slom dozivio da ovo procita, a realno i bilo ko sa polufunkcionalnim culom ukusa.
Ah sad vidim i da je piletina na slici (no no za pastu btw), koje nema u receptu - tako da autor zapravo nije ni procitao recept. Sad mi je malo lakse, radi se ipak samo o zurbi na kafe pauzu :) a ne o nepoznavanju materije - moje izvinjenje!
Talijani skoro u potpunosti izbacili puter iz ishrane zbog ogromne zastupljenosti zasicenih masnih kiselina koje su silikon za arterije a ovdje recept sa 5 kasika. Halo klix gdje nalazite ove kriminalne recepte?
Kakva italijanska. Grah, Sarma, Čorbe zakon
Kako Klix prepoznati "hit na društvenim mrežama"
Skup brate puter, čuj 5 kašika, još malo pa ko torta kakva.