Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najvise volim graha i ove kiseline. Nema nista bolje.
Može se ukiseliti i dase umjesto ocata stavi sirutka, ko ima .. Bitno je samo načeti paradajz (iskružiti mjesto gdje je pateljak) i poredati u galone a zaliti sirutkom. Za one koji vole miris koselog mlijeka ovo je idealno.Prijatno :)