Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.stayfithealthyfitness.com/zdrava-hrana-za-topljenje-masti.html
Tarhana zakon.
Gdje je meso?
Stampati naljepnice AKO KUPITE OVAJ PROIZVOD VI PODRZAVATE GENOCID i lijepiti na sve proizvode po trznim centrima koji su porijeklom iz Srbije i Rusije!
taman da znam sta da kupujem
I sta je cilj te akcije ? Osveta,anarhija,haos ? Od nacionalizma,nacizma,fasizma nema nikakve koristi,te stoga treba prestati sa "osvetom"... Te oni su nas ubili ovdje,e sad cemo mi njih ondje.. Obican narod ne treba da se bavi politikom niti politicarima,u suprotnom je pogubno za narod.. Vecina mladih koji se bave politikom,bar "obicna" mladost,skoro uvijek je zastranila na inteligenciji,a dobila na nacionalizmu,fasizmu,nacizmu i slicnim divnim karakteristikama civilizovanog covjeka.. Na ovom Klix-u imas,deset osoba koje su mladje od 24 godine,a busaju se u nacizam,nacionalizam i fasizam.. Jos su u 90-tim,busaju se na nekakve komadante,generale,nekakve maskirne uniforme,nekakve ratove,bitke,izgubljeni su u vremenu i prostoru totalno... Ne trebas biti psihijatar da zakljucis da takve osobe imaju patologiju u svojoj licnosti... Vi njima naljepnice,oni vama naljepnice i sta onda ? Ne treba mi jos jedan Ausvic,Jasenovac ili Srebrenica,kome treba bujrum,samo bez promovisanja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)