Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma samo fizicka aktivnost, mozes ti pojest sta hoces i kolko hoces, samo se ti posle dobro oznoji :)))
Hoće li se ikada dogovoriti više šta valja a šta ne valja!!!
ja sam na dijeti da jedem cesce a vise
Ko ste vi da čitaocima solite pameti i dajete upute šta bi neko trebao raditi i kako se ispravno hraniti. Jeste li doktori ili nutricionisti možda? Pa pola vas iz redakcije nije u stanju napisati dvije ili tri smislene rečenice a sada bi se igrali još i savjetnika u ishrani. Klix razbija mitove o ishrani. Odakle ste ovo prepisali i koji su vam izvori za vaše tvrdnje da bih članak iole uzeo za ozbiljno.
Izbacit' hljeb, gazirano, "vocne" sokove i zacinjeno + 3 puta aktivnost sportska u toku sedmice i naravno alkohol na minimum. Zdravlje i dobar izgled zagarantovani. Kakve crne studije i gluposti.
vise od pola stvari sto ste naveli je supljak. nemate pojma sta pisete... "strucnjaci"