Dio duše Zagreba duši Sarajeva
0
Nadan Vidošević otvorio čokoladno carstvo u Titovoj
Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prijatelji, Kras i ostale kompanije se trude probiti na trziste i ponuditi svoje proizvode. Sarabon i slicne kompanije ocigledno nemaju dobro vodstvo i strucan kadar kako bi se ukljucili u tu utrku. Tako da Vam je glupo napadati nekoga samo zbog toga sto je iz strane zemlje. Bolje bi bilo da se domace kompanije ugledaju na uspjesne strane kompanije i naprave korak naprijed. Veliki pozdrav svim dobrim i zlobnim komentatorima :)
Nema više \"Klipače\" u PARKUŠI :(((
Uopšte nisam oduševljena...mislim...par kolača i nekoliko \"ručno rađenih\" delicija koje u ponudi imaju i sve druge bolje slastičarne u gradu. I naravno mogu se kupiti Kraš proizvodi... Meni je mnogo ljepše u Vatri ili ovom novom objektu u Radićevoj koji isto nudi čokoladne delicije...Ali eto... neka i ovoga, a za ime su vala baš mogli ostaviti stari naziv i dodati ispod Kraš ili nešto sl... No...šta je tu je!
Kopiraju te! Svrati do Radiceve ulice da vidis.
http://www.sarajevo-x.com/lifestyle/hranaipice/clanak/110128113# Nakon Krasa u Parkusi, sad se otvara i kopija \"kuce cokolade\" u Radicevoj ulici. Pa dobro, zar ne znate sami smisliti nesto nego samo kopirati druge? Osim toga, za Krasovu kucu cokola ste otvorili komentare, a za kopiju u Radicevoj ulici niste. Sto su tamo blokirani komentari? Platili vise? Isplati li se vama placati reklamu???
Ma j_e_b_o ba ovo kad na carsiji nema nikog, otkad se otvorio BBI carsija je mrtva, cak golubova nema, vise nije bascarsija to sto je bila otkad su se pocele otvarati ovakvi lokali po titovoj itd. Sarajevo je posjecen grad od strane turista i ljeti i zimi, njih ne zanima sto ima krash cokolada negdje, njih zanima tradicija, a mi smo je do neki dan imali ali smo izabrali pogresan put ka modernizmu, Sarajevo je historijski grad i nama ne treba jos ovo, da jedemo kolace od 4KM??? Pa kad ne bih bio normalan mozda i bih :D:D, mojoj majci je dnevnica 15 KM i da ja potrosim na kolac sada 4 KM?? stvarno ja mislim da se previse sarajevo sto se tice ovih lokala modernizuje, a plate i budzet ostaju iste ccc POZDRAV ZA RAJU IZ SARAJEVA
napokon mjesto koje sarajevo zasluzuje, kolaci u gradu su postali grozni ovdje se bar moze nesto kvalitetno probati. sve cestitke
svaka cast \"sarajka\"... a normalno da je suptilno i sve je to savrseno smisljeno, jer ljudi vode biznis 100 godina, naravno da znaju put do trzista i marketing, za to kapu s glave skinuti i pokazati nasim \"biznismenima\" kako se to radi..a i da je cijena veca opet bi imali musterije i uvijek ce biti onih kojima ce biti zadovoljstvo doci na ovakvo mjesto, kojeg realno nema vise nigdje u gradu. po meni je tematski bar u ovom slucaju cokoladni pun pogodak i za one koji su ga otvorili i one koji ce uzivati u njemu.
au....pa bolje Nadan Vidoševic nego sandžo..znači oni ukinuli pivu i alkohol u parkuši?!E....neka nama Kraša !Hvala na informacijama..
Kako suptilan nacin...fol dusa i sl. Sire biznis a mi se raspitujemo za cijene?! Naivno. Neki nas pametnjakovic zalozi nam Park kafanu za koji kunić, pardon kemić. Cccccccccc p.s. od cokolade se deblja pa opet valaj kupiti prozvode za mršanje samo želim da sviiram da se otkčim i to je sve!!!
Parkusa je bila kultno mjesto do rata. Poslije rata kad je preuzeo Sandzaklija nije vise ni mogla biti ono sto je nekad bila. Nisu tocili alkohol ni pivo, jer zaboga ko je to jos vidio u Sarajevu. Prema tome, ako vec ne moze biti kao nekad, onda nek makar bude na nivou, a Kras to jeste. Koliko god se to nekome ne svidjalo. Kras je imao uvijek u Sarajevu svoje mjesto i imace ga opet, za neupucene novopridolse \'\'sugradjane\'\'. Ako u Torte i to nije skupa torta od 5 KM (koja uzged realno ne kosta ni 20 KM cijela), onda nije puno ni 4 KM za toru u Krasu. Pa ko voli nek izvoli. Ne jede pitu ko ima nego ko je naucio.
Treba nama rat opet ;)
Gdje se otvara majmune, za tebe je kafana i burekdzinca neki otvor, prica ti covjek o otvaranju kulturnijih mjesta !
I UGROŽENI
\"Čokoladni bar je nešto novo i nešto lijepo u glavnom gradu BiH. Ovo je dio duše Zagreba duši Sarajeva\" - kaj ti Nadan znaš kaj je duša Zagreba,marš u Dalmaciju tovare jedan,nijednog pravog purgera na direktorskom mjestu više nema,nit je riba meso nit je tovar čovjek.
PRELIJEPO I PRESLATKO= ODLIČNO
Nenad vaš, choccccko naš, ganja trke oko Parkuše, Vidi bošnjo i u čudu zine, nema više naše domovine.... Sve nam uzeše, po džepu klepiše, a mi ostasmo željni naše rahat lokumuše...