Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ga se nakrkaš, svugdje imaš viška mjesta, i u liftu, autobusu, tramvaju, stepeništu, a ni porodica nije nešto raspoložena baš da se puno druži sa tobom. Baš prava kontracepcija...
To je sve laž. Nije bijeli luk zdrav zbog nekih specijalnih osobina. Isto važi i za ostale začine. Ustvari, u većim količinama začini su otrov, izgrizaju grlo, bubrege, jetru...to je objasnio Herbert Shelton u Orthotrophy. Nije fazon skidati naslage sa arterija, koristiti antibiotike, itd. Već prestati ih uzrokovati, tako i sve bolesti. Kad ne žderete, jedete zdravo, nema potrebe išta liječiti, jer nema bolesti.