Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li zamijena za cokoladicu iz '43? lp
Ja sam jednom kupio hambas kod otrova, odnio kuci i ostavio da prenoci, ujutro kad sam ustao sve ribice u akvarijumu pomrle, pujdo pobjegao sintorima, a papagaj poceo "spominjat" vjerske objekte, ukratko renoviranje stana kostalo oko 8k maraka
Lijepo upakovana smrt.
Reciklirana plastika
Normalno kad je pun formaldehidom
McDonalds sam jeo jedino u evropi dok nisu muslimani je naselili. Sad komotno jedem donere i ostale proizvode jer znam da brace ne stavljaju krmetinu. Europa kmeee kmeee
Znaš li koliko puta "braća" okrenu (doner) kebab i ponovo ga zagriju dok ti sav uzhićen i gladan ne kupiš isti..puno zdrava hrana nema šta.
"Istakao je kako cheeseburger i pomfrit šest godina nije dirao te da je iznenađen činjenicom da hamburger izgleda jako dobro." - Ja jutros jeo sirnicu i mogu reći da sam se najeo kupusnjače.
Od tikve
McSmeće
Šta su ti Amerikanci, naprave obrok koji i poslije 10 godina mozes pojesti.
Pa kada u njihovim hamburgeri ma ima vise plastike nego mesa. Kako im se zelena salata nije osušila? Ja kada kupim zelenu salatu, nakon 3-4 dana se osuši.
McDonald hamburgeri ni cheeseburgeri ne sadrže zelenu salatu. Zelena salata se stavlja u njihove druge sendviče: Bacon Clubhouse Burger, Big Mac, McChicken, Deluxe Quarter Pounder, Daily Double, Premium Grilled Chicken Bacon Clubhouse, Premium Crispy Chicken Bacon Clubhouse, Buffalo Ranch McChicken. Ali u njihovim hamburgerima su pored sitne pljeskavice samo krastavac, kečap, i luk. Cheeseburgeri su im to isto samo još sa sirom, i bez ikakve zelene salate.
-- priroda odbila uzeti MEkdonaldsa Aaaaah i kad svjež Mekdonaldsa bacite psu, PRIRODA OPET ODBIJE DA GA UZME :)) Toliko je napucan konzervansima. Urbana legenda kaže da ni oni koji se stalno hrane njima NE RASPADAJu ! Priroda i njgea odbija da uzme ! :)9
Meso iz dva svježa hamburgera sam dao psu lutalici, i komšijskom psu koji jede samo finu hranu. Oba psa su pojela u slast i mahala repom. Komšijski pas mi se još i umiljavao poslije toga.
Burek kad pojedes useres se za sat.
U BL imate jedan, isto godište. http://mondo.rs/a1088986/Info/Ex-Yu/Mekdonalds-hamburger-Banjaluka-isti-pet-godina.html
Kupice ti Dino Mehmeda Mujkic
eto dokaza kakvo je to smece..svega ima osim mesa
Tako su napravili eksperiment i u majonezu iz supermarketa ubacili bakteriju Salmonela i nije preživjela. Na taj članak sam naletjela kad sam čitala nešto oko roka trajanja majoneze.