Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e svašta uze mi riječ,nikad čula za sirnicu s vegetom ma ne stavljam je ni u burek
sirnica sa vegetom???? e to samo u dijaspori ima...
OPET GROKCE IZMETSLAMSKA TERORISTICKA KRMAD, POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA, ISKENJAM NA TABUT HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA I OBRISEM DUPE KURANOM!
Kad nas toliko volis, vrati nam se! Živi sa nama, dijeli posljednji komad pite sa nama! A nemoj matere ti da nam drzis lekcije tamo iz amerike!
E PA JEBIGA SAD, RECITE I DA JE BAKLAVA SRPSKA . PITA JE TURSKA, IN NEMOJTE VISE DA BLEBETATE NAPRAZNO. PORUKA SRBU I BANJA LUKE, PRIPREMI TRAKTORE OPET CE OLUJA. HAJMO TRAKTORIJADA ZA SRBIJU...
u kojem se nalazi nasa domovina je zalosno. Perspektiva za mlad tako reci i ne postoji. A nista se nije promijenilo, nista se ne mijenja, a ni lale nam ne cvatu u buducnosti kako stvari stoje. A za ove iz republike mrske. jadni ste. Mogu samo reci da nasa tradicija i kultura zivi, ne samo u nasoj kuci, nego i vecini Bosanskohercegovackih domova sirom svijeta. I ja sam ponosan sto sam Bosanac i Hercegovac. S ponosom kazem da sam iz Bosne i Hercegovine.
Nek je stid i sram pojedinaca ovdje. Zaiste ima smijesnih ljudi.Administracija ne zaostaje puno za njima.Gospodja na slici i ovoj prici je MOJA mama.I ponosan sam na nju.Licno me ne iznenadjuju neki komentari, tako plitkih ljudi.Zalosni ste pojedinci.Cast ovima koji cijene nase tradiciju i kulturu, i meni daje zadovoljstvo sto ovo moze da obidje svijet.Sto pokazuje, da Bosnac i Hercegovac zivi, ma gdje na svijetu bio.Pojedini komentari su zaista smijesni, a i prevodioc ovog teksta nije bogzna kakav.Ima puno gresaka, Bekir je moj buraz, a ne muz kao sto pisac pise, a moj babo ne radi ni za kakav restoran brze hrane, neznam odkud im ta cinjenica.Ali otom potom.Gospodin koji se buni za Bosanski jezik.Drugo u kuci ne postoji nego Bosanski.A ako ti treba knijga samo reci druze sta ti treba. Druzba Pere Kvrzice, Kur\'an, ili pak nesto trece.Za onog druga koji kaze da je daleko Bosna, u nasoj kuci sigurno ne. NIKAD. Moji roditelji su vani radi mene i buraza. Za nasu bolju buducnost.Stanje u
sta je papci krivo vam sto covjek daleko u idahu moze biti veci bosanac nego vas vecina koji pucate a sve sto dolazi sa zapada koj bi se prodali za markicu a tek bi se raketno ispalili iz bosne samo da vam se ukaze prilika.... vi ste ebicna kamara metroseksualaca pardon pedercina koji do podne nepodnose nikoga a od podne ni sebe
dok je interneta, bit ce i maloumnih idiota/kriticara
kupujte vegetu bez MSG-a,jer je jako stetan za mozak...
Licno, ovo je bruka sto administracija ovog sitea dozvoli da se pise. Brukate prije svega, vas site pa onda sve ostalo. Nas Bosnace i hercegovce. Poslije svega, ko god da je preveo ovaj tekst treba u skolu engleskog da ide ponovo. Seniju licno poznajem i njenu familiju. Za glupe prevodioce, Bekir je njen mladji sin. A suprug ne radi u restoranu brze hrane. Covijek radi u jednom supermarketu. Za ove levate, i srbe koji zive za maticu. Probudite se levati, zivite u Bosni I Hercegovini. Mozete samo crknut. Za druge pamenjakovice i takozvane skolovane ljude. Kod ovih ljudi zivi Bosanska tradicija i veoma su ponosni na to. Ko nema sto pametno reci, nekad je bolje i sutiti, nego svasta brbljati. A za ovog gospodina sto kaze nesto u vezi odlaska iz BIH. Jesili se ikad zapitao za samog sebe. Dali bi ti otisao ako nisi imao drugog izbora, i jedina opcija za normalan zivot je bio van granica BiH. Jos jednom administracija. Sramota ste.
nema hrane do bosanske pite i cevapa, to svako zna. Eno i dzoni dzepa izlijecili Muratovi cevapi :))))
Ime su pogresno napisali. SENIJA a ne Sunija. Poznajem licno osobu.
Ma pita je samo dobra kad je bosancheros napravi... ni u nas u Hercegovini nista ne valja... :D
Nisam ni znala da se oko pite ovoliko može polemisati :)))