Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kako ovo zagrist ??? Lijepi Burek i lijepi cevapi...
Ovo je hamb za Hanku Paldum.
koja glupost,kako oni misle da ovo čovjek pojede,komad po komad a?
hahah Pa kako drugacije, nego sve raskopusas, pa navali i najbitnij je da uz ovo dobijes i dijetalnu Colu. hahahah
hahahahahaha jesi lud, a i imas pravo. ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
ovo nemere ni Hanka zagrist
ovo bas da se ubijes
Nista bolje od kile pecenja , kakvi hamburgeri ...
moze ovo za ispod 10 eura je dobar deal, i hrana dobra, dobro meso s rostilja i povrce, al ne da tamo jedes i odjednom, nego uzmes ovaj za ponijeti i imas dobra ukusna 2-3 obroka i kolu. Ako daju da poneses.
smiješna su mi ismijavanja da dijetnu colu piju debeli ljudi, ja sam premršava pa je često pijem, također sve koje znam da je piju ili su mršavi ili normalne građe, nije bit u coli, ne deblja cola već ostalo...glupe predrasude..
najviše se unosi vilicom hehe, i da piješ običnu colu 2 litre svaki dan, a slabo jedeš drugo opet ne bi prošao 2000 kalorija i ne bi se udebljao. ja sam jako mršava, ne pazim na liniju, ne brojim kalorije, jedem što mi se jede,posebno tijesto ali sigurno ne pređem tu granicu tako da koliko moraš jesti da bi nataložio 20-30 kg viška ne znam
ja znam da normalno jedem, a ne mogu se udebljati ni grama, mora se dobro prevršiti tih 2000 kalorija da bi se udebljao. inače sad pijem ovu dijetnu, a prije sam pila dosta obične cole i isto se nisam udebljala nimalo.
Kupis za kes jedes na rate....
Haha, i jos stave Colu light pored, da se ne udebljali.
ne bi*
ovo jedino moze pojest jaran od spongebob-a, patrick star :)
Na devet stranica i portala ovaj hamburger danas. Ili je svima placeno ili svi kopirate sa Reddit-a.
koji idiot ovo može naruciti , daj da ga vidim .
Mile ronhil jedna ovakav spuca za dorucak.
koja glupost. pa ovo se nemoze zagristi .
ni Mask to nebi mog o zagrist
GLAVNOMI JEJARANE MOJ KADNARUĆIŠ OVAJ VELIKI AMBURGER IUZ TO DIJETALNU KOLU HAHAHAHHAHAHAHAHAH