Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Ocjene Jastog, prvi slijeva ima prolaznu ocjenu
sta je ba ovo? jel ovo mediteran p.e.d.er night?
A di je ovdi Emerik Gudelj? ;) :)
Jedina razlika je ta što kod ovih snobova/pederčina kafu platiš 5 km, a jastoga mogu mislist, koliko, pacenice jadni
Ja to uopšte nisam rekao. Ali čim si se našao uvrijeđen i čim te ovo toliko pogodilo, ima tu nešto ... znaš ti dobro šta!
Neobično da nema Rašida papka. On obicno obilazi ovakve ruralne svetkovine. Nestalo valjda para il ga je naže konacno sastavila sa zemljom :)
za ovog: \"Pola Bosne nema sta da jede\": kako nema, a uvijek puna Čevljanska korida, sa janjadima, bikovima, ćevapima, volovima... a kad pokazu normalan restoran- kafic, sa fino osmisljenom idejom za mediteransku noc,to ne valja, jel? haj\' ne rise
Ja ne kontam sta vise hocete koji q ra c sa ovim slikama. Hbt raja normala izadje i vi letite da ih slikate. Ne vidim uopste poentu. Il eto ja cu vidjet sliku, pa poletit tamo. Necu ba, imam svoju kafanu i dovidjenja.
Neka narod misli za koga glasa. Pa nam mozda i svima bude bolje.
Pola Bosne nema šta da jede a vi reklamirate ovaj p.e.d.e.r.a.k.l.u.k sa kojekakvim jastozima, cjene da ne spominjem. Što nas Karadžić nije sve p.o.b.i.o, bolji bi bilo, ovako u.b.i.j.a.m.o jedni druge uz osmjeh na licu, jastog na tanjiru i mojito night!
oooooo...otkud ovoliki P.E.D.E.R.I na ovim slikama
kakva papnijada, ne dao bog nikome
Djevojka u crvenoj haljini ima prolaznu ocjenu.