Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A piletina, nista o piletini..cudno...ovdje samo znaju o piletini trabunjati
Počnite nas učiti i kako da hodamo...
Sve tacno!
Pisanje clanaka u klixu je besmisleno
Koliko se ja razumijem u kulinarstvo, a razumijem se dobro, mogu samo reci da se slazem u potpunosti sa ovim sto je izneseno u tekstu. Sto se tice patlidzana, sve zavisi sta pravite od njega. ako zelite da iscjedie vodu iz njega, onda se soli i pritisne da voda izadje iz njega, a najbolji nacin je da se snite patlidzana ispeku na gril tavi pa tek onda posole i poulji uz dodatak cesnjaka.
"Ja mislim da je kuhanje nastalo od drevne crne magije (sihri) -- da je to bio pokušaj da se čarobne moći vatre prebace na hranu. Sigurno je, čovjek nije kuhao dok nije izmislio korištenje vatre, i čak tek dugo nakon toga da je koristio za kuhanje." - Orthotrophy - Effects of Cooking
"Probajte sirovi patlidžan, ima okus kao nedozrela jabuka." Možda vaši GMO patlidžani u OZ-u, naši domaći su ipak još gorki... i neka su!