Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
morel ona noletova samog sira
Ja mislim da treba obnoviti autobusnu liniju dobrinja otoka, fali ta linija, jer trolejbus kruži. također bi trebala jedna karta vrijediti za sva vozila grasa na primjer sat vremena, a ne da moram plaćati svaki put kad se prebacujem. djeca u tramvajima se ne dižu starijim osobama, to je ozbiljan kulturološki problem.
Inače u ljudskom mlijeku dominira masnoća, tako da vam ovo \"magareće mlijeko veoma je slično ljudskom\" nema nikakvog smisla.
Prvo se informišite pa onda lupetajte. Sir od magarice, kao i mlijeko je poznati i provjereni lijek protiv hemoroida i još niza kožnih bolesti. Ne proizvodi se za ishranu, već isključivo za liječenje. Stoga i jeste tako visoka cijena i ona je realna.
Kažu da je extra dobar za kurije oči.
Rekao sam ja Novaku da treba SAmog sira da jede. Sa \'lebom ne ide nikako...
more li pola grama tog sira? :(
@bosanac ...mož\' bit\' bidne...ako je mago vidio krme u prolazu...
Ima li krmetine u tom siru?
ja se neslažem, sarajevotaksi i ostali su jedni dsrugima obarali cjenu isad smo naj jeftiniji taxi na balkanu a moguče i u cjeloj europi i kučete jeftinije malo smo skuplji od grackog saobračajnog akovas netkoliko uzme taxi ima da vas dodže jefitinje nego trolej bus ili auto bus ili tranvaj a kadvidim nenu spijace zdvije kese kako se vrača netkad je povezem brezplatno i djecu sam po snjegu lani znao vozit uškolu i kad navišnjiku porded bolnice prodžem znam poves upola cjene nema ba raja potrebe otvarat nove linije nisu svi taxisti džubrad evo i kerove oko parkinga na ilidži nekad hranim djecemi porez plačam paušalo ada ni sam ni izišo ako sam bolestan niko mi neče zaradit lako je oni u grasu ako se jedan razboli radiče drugi meni ni sin nije doraso da bih me mogo odmjenit velim Vam ima medžu nama ljudina
Za vas koji mrzite Noleta, ja cu vam dati besplatno da podojite.....
litar mlijeka od magarice je oko 100 eura,... imate ljude po hercegovini koji drze magarce iskljucivo radi toga,.... a normalno je da ce cijena sira biti bar 10 puta skuplja,...samo sto kod nas nema kupovne moci da si priustimo poslasticu kao sto je magareci sir,.... neuki smo, i zato smo si sami krivi,... skloni smo optuzivati druge, i nasladjivati se tudjim neuspjehom, a kuditi i omalovazavati im ideje i uspjehe,... i ja da ga mogu prodati pravio bih ga,... a cijena od 1000e je realna
...nadam se da će g. simić imati plasman i ovdje...
Cijena je paprena iskljucivo zbog pohlepe vlasnika restorana.Ma kakvi komplikovani procesi.Ne proizvodi svemirski brod nego sir kao i svaki drugi sir.tu pricu moze prodati samo glupim amerikancima i britancima ali ne i nama iz BIH.
Slažem se u potpunosti i mislim još da bi trebalo sve GRASove karte sniziti na 0,50 KM jer bi tako i oni i mi proftitirali, jer bi im više raje kupvalo kartu ( mislim, gotovo svi možemo izdvojiti pola marke za kartu, ali Bgm 1,60 i ne baš. a ja sa rajom za pare koje izdvojimo za kartu mogu uzeti taksi i za grad i kući). Jer da ne kupiš kartu od 0,50 marke moraš biti cigan.
Joj jeste vi Bosnjaci jadni ...de se procitajte izmisljena nacijo..hahaha
Jebm ja onog koga mlijeko izlijeci!