|

"Magareći sir" od 1.000 eura samo kod Novaka Đokovića

"Magareći sir" od 1.000 eura samo kod Novaka Đokovića
17
S
SRNA
8.12.2012. u 11:25
25
komentara
17

dijeljenja
"Magareći sir" od 1.000 eura samo kod Novaka Đokovića
U Novom Sadu predstavljen je "Magareći sir", u svijetu jedinstven mliječni proizvod od magarećeg mlijeka, koji košta 1.000 eura za jedan kilogram, a moći će da se kupi najvjerovatnije samo u restoranima svjetskog teniskog šampiona Novaka Đokovića.
Riječ je o najnovijem proizvodu Specijalnog rezervata prirode "Zasavica", koji će se prodavati u pakovanjima od 50 grama po cijeni od 65 eura, a moći će da se kupi samo na dva mjesta u svijetu.

"Taj sir moći će da se kupi najvjerovatnije samo u restoranima svjetskog teniskog šampiona Novaka Đokovića, kojem smo ponudili poslovnu saradnju, i još jednoj kući sa kojom treba da sklopimo ugovor", rekao je novinarima u Novom Sadu upravnik "Zasavice" Slobodan Simić.

Sir ima enormnu cijenu zbog veoma komplikovanog načina proizvodnje, ali i činjenice da se nigdje drugo u svijetu ne proizvodi osim u Srbiji.

"Magareće mlijeko veoma je slično ljudskom, jer u sebi ima svega jedan posto masti, tako da ga mogu piti i mala djeca. Prepuno je ljekovitih svojstava a naročito pomaže kod liječenja astme i bronhitisa, kako kod odraslih tako i kod djece", istakao je Simić na promociji sira.
Prijavi grešku


Komentari (25)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...