Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajmo sad juris na trzne centre, napravit desetogodisnje zalihe...Prije bih rekla da je prodaja opala, pa plasiraju pricu da nestaje kakaa.
Imate euroblock po 0.50 km, a i jeftinije kada je akcija. Mislim da je povoljan u onom supermarketu na Socijalnom, preko puta Robota. Mislim da se zove AS.
100% sam kupovao eurocrem (ne kupujem sebi, pa nisam često kupovao) - velika tabla po 0.50 KM.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Iskreno, ovo me je više nasekiralo neko sapunjica oko Sušića!
i mene :O
neeee, ja ne mogu bez čokolade
nema veze što nedostaje kakaa kad njega u čokoladama ima najmanje, najviše je šećera,tako da ne vidim čemu frka. Pravi čisti lakao je jako gorak, ja ga znam ponekad s mlijekom popiti
odoh sad pojest 10 cokolada--pogodilo me ovo
Čuvar plaže, uginula bi stoka. :))))
ma super si mi
Samo nek' ne bude nestašica kafe. :)))))
Il', ne dao bog, nestašica trave :)
wtf
Uh jebo te deklo, sta sad
oooo neeeee! svega moze da nestane, samo mi ne dirajte cokoladu i vino! kako prezivjeti bez toga, kako???!!! imacete hordu bjesnih zena koje u PMS-u nemaju cokoladu... :))))
Ko vam yebe mater, naučite se kontrolirati a ne kao životinje tražit opravdanje za destrukciju i dramu ;)
Ma ja ne vjerujem u ovo, ne moze biti istina. ;-) Marketing je cudo jedno. Ne brini jos dugo cemo mi da uzivamo u slatkoj cokoladi a ko voli i u vinu. :D Crnchuga jao zakljucka, ti izgeda nikad nisi "naletio" na zenu koja je kako treba, nego na neke koje bas drame. Bas mi je zao zbog toga.
PRIKAŽI ODGOVORE (29)
Kupuj prvo domaće čokolade pa poslije gledaj ima li nestašice uvoznih.
mala obicna milka 1,60 km neka domaca cokolada koja ne valja ku*** 2,30km...
njupat cemo pošećerene brabonjke!!!
Ubih se od sekiracije...
Ja mogu da je vise nikada nikako i ne pojedem
vjestqcko kreiranja manjka ponude kako bi se na osnovu potraznje povecala cijena.... nesto slicno kao kod dijamanata, ima ih u izobilju ali jedna kompanija taj bezvrijedni kamen otkupljuje i drzi pod monopolom visoku cijenu :)
40% HRANE SE BACA U KAPITALISTICKOM SVIJETU, JOS MALO CE FALITI SVEGA, NAJVECI CE RATOVI VODITI ZA ZEMLJU I HRANU I TO BRZO....
Nikakve nestašice nema, osim vještački izazvane. Mali broj kompanija kontroliše prodaju kakaa, pa izazivaju rast cijena. Ljudi su jeli čokolade i prije 10-20-30 godina.
svakako nema kakaa ili kakoa u cokoladi sto mi jedemo...