Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Recept još iz rata sa kafom u lanch paketima.
E stvarno ko ovo napravi... gori je od mene koji komentarisem
Eto šta ti je reći taj neki influencer, ja budala odem u Bingo maksuz, čekam u redu i uđem u roku od 10 minuta, kupim tog smeđeg šećera. Napravim po receptu i beze, hljeba preko pogače žali bože para na ovom vaktu.
Ne seri Klix
Ja ovo pravio '98 samo sto se rukom mutilo dok ti se zglob ne raspadne 🤣
Joj kad ženu nisam izmariso jucer zbog tog šlaga! Dolazim kuci s posla, otvaram vrata cujem ona govori nekom "vidi ga što se digo"! Hladan znoj me oblio! Uletim u kuhinju, kad ona materi snima šlag taj za kafu i fali se! UHH!
@gurabijaa hahaha moglo te srce opalit...
daj bosansku kahvu pusti ove debilizme