Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj tekst je cista glupost i bas me interesuje odakle ste ga preveli. Niti je izvor niti Vi dobro informisani. Crna kafa bez secera i mlijeka kao sto mnogi piju u BiH ima samo 1,23 kcal. 100 g secera ima 405 kcal, mlijeko sa 3.5% masti ima 64,2 kcal, a sa 1.5% masti 48,5 kcal - dakle, sami izracunajte koliko ide u vasu dnevnu kafu. Frapuccini su totalno irelevantni za BiH i ko frekventira Starbucks zna da tu imaju i light opcije - dakle, ne mora se nitko ubiti sa nekih 500 kcal. I \"kafa za ponijeti\" moze biti bilo sta u Starbucksu - no, jedan normalni capuccino nema 457 kcal. I koji idiot moze napisati da je 561 kalorija vise od polovine preporucene doze koju zena smije unijeti u sebe?! Idioti. Preporucena doza kalorija za prosjecnu zenu je 2000 kcal dnevno, za prosjecnog muskarca 2500 kcal dnevno. Na kojoj planeti je 561 kcal vise od pola preporucene doze za zene?! U Etijopiji?!
Freddo Cappuccino/Espresso je u pitanju, a ne mocha..
JA VOLIM PIVU PIVA JE NAJBOLJA I NEMA MOCHA VERZIJU :-) SAO OBICAN HLADNA OROŠENA PIVA MMMMM...
Ko još pije kafu na moru?! Pivo, vino........
Izgovara se moka frapuchino na nasem jeziku. Nisam je nikad probao jer ne volim hladnu kahvu i puna je slaga. Volim kapuchino, amerikano ili kafe late.
Zato ja cijelo ljeto pijem samo pivo.