Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke povodom velikog jubileja. Iskreno vam želim još puno uspjeha ...
Sve je dobro, još samo kad bi bio maslac umjesto margarina, onda bi tek bilo sve za pet.
Kako se obhode prema zaposlenim to je katastrofa!
Lepa priča znam da je gazda prije rata razmišljo o ponudi na vrhu zgrade sa tri brza lifta sa strane zgrade......
Dobri kolači, uvijek svježi, nešto što nas vraća u djetinjstvo. Ne kontam ove majstore za margarin, pa ne ide puter baš u sve kolače. Na "klixu" sve sami eksperti i to za sve segmente života.
pod hitno da trazi savjet modog svijeta za uniforme zaposlenih
Nazalost Palma je stala u vremenu. Torte od 50 KM sa margarinom, ne ide. ..
Margarin je smeće. Baš tako, da je od putera pa može ta cijena
Rhm.Šaban je napravio najjači ugostiteljski brend u BiH svih vremena,zato je jedan od prvih Četničkih zadataka i zločina bio rušenje i paljenje Palme već u Aprilu 92 god. Medzutim i sadašnje Bošnjačke vlasti su na kraju puta da svojim ludačkim nametima,i sankcijama, bez rušenja i paljenja zatvore i Palmu i većinu drugih ugost. objekata
kome vi gudite..kakva je to perverzija, dok derem hurmasice i tufahije
Čestitke
MMMMMMMM Margarin