Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
veseli klixovi novinari, da sad ne reklamiram, ali ovo se može vidjeti već godinama u nekoliko restorana u i oko Sarajeva....
konkretno kod Trake
Tacno tako , nista novo .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kopiraju Image iz Semizovca :D
Kanadski lanac "Tim Hortons" je sluzio Chili corbu ovako jedno prije 10-tak godina..
Nije to supa već dobra čorba :)
To se u svjetu radi vec godinana . Nista novo.
Lijepo! A je li se jede i posuda?
Kao u Imidžu ječmena supa, mada ova izgleda privlačnije...
Hocel promocit serpa ? :)
Pa ljudi moji...kakav je ovo tekst...u svakom drugom restoranu, a posbeno na planinama u BiH imaš ovo jelo....
Vi ovo tek sad skontali? Pa mrdnete li gdje od lokalnog pičvajza sa sumnjivom hranom ili McD-a?
Samo kad jedete ovu supicu, preporucujem da ipak malo pozurite da ne bi ostali bez iste. Ideja simpaticna, u moru svakodnevnica i istih stvari nesto malo drugacije. Samo me jos interesuje je li se i posuda mora pojesti ili ne? hahah ;-)
Ako voliš hljeb onda ga pojedi :) Jazuk je bacit :)))))))
Volim, samo me malo strah, kazu da su korice tvrde i da ga cuvaju u zamrzivacu, pa nesto kontam mozda je previse rizicno za zube, a jazuka bacit. I eto sta sad covjek da radi. hahahaha ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)