Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo onaj kuhar što drpa cuku po ustima pa istim rukama neopranim nastavi "kuhati"?
Ja na nudistickoj plazi govorim svojem "miran ,karić , miran , al me ne slusa
A da to sam i ja gledo i nako kontam jel šake opro😀
Joj sto popljuvaste momka bezveze. De malo zapitajte se koji je vas problem, pretjerali ste. Čovjek kuha, radi nesto u svom zivotu, ni kriv ni duzan. Pa sta sto je na Hayatu, da može na 24Kitchen hio bi tamo.
Fula je sto nema slike tog pilećeg zabatka sa leblebijom i grahom, jer je tekst o tome, vazda uz recept ide slika tog jela a ne kuhara
Eto narod ne zna, treba im rec.
Dokktor kuhar🤣
Nista posebno on i almasa 🤣🤣🤣obilaze sela Po bih
Em kuhar, em prezime .Mora da te žene maltretiraju .Još uz sve to i zgodan. Svaka majka bi ga za zeta poželila.
Nikad cuo za “ poznatog” kuhara
Joj kuhara i dlaka haha
Jesi li ti kuhar ili doktor? Ja danas budaletina raznih svime bi da se bave.
Dobar ko dobar dan :)
@manki Frajer je čisti seks. :)
Blago njemu on mirno kara
ovaj je samo.poznat po bosanskim vukoje_inama i na debilskome Hayatu
posto nam ljekari , imunolozi i ostali specijalisti ,od kojih su neki na Yaleu specijalizirali , nista ne znaju, da vidimo sta nam o imunitetu znaju kuhari, i ne nemam nista protiv momka, naprotiv, nego protiv naseg mentaliteta sta on zna sta on ima pricat prodo se sorošu who etc..
na tv-u bi rekao kul lik, u stvarnom zivotu lik koji ispovraca svoje splacine pored solje i nabaca papirni ubrus preko i ostavi tako, radio sam na benzinskoj jednoj koju je posjetio..
Gdje ovaj kvazi kuhar nauči ovo sve.
Istina je da kroz ishranu čovjek može da , u nekom zanemarivom postotku, poboljša imunitet. Ali ni približno kao što ovi potenciraju. Ili imaš jak imunitet ili nemaš, ovo su nijanse