Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dok se vi skontate sta je zdravo a sta nije mi cemo pokrepat'
ne valja janje na raznju ako se dobro ne nasoli
Bolje biti bogat i zdrav jer ako si siromašan, dzaba ti što si bolestan!
samo djumbira on sve lijeci ahahaha jbm vm mtr glupu
Na svaki litar vode jedna kafena kasika soli.Bez nje nas organizam ne moze funkcionisati i to je oduvijek tako bilo.Samo sto se sol stavljala u istu grupu kao i drugi puno stetniji kristal secer pa svi misle da je i sol stetna.
ma pusti budale, isto je tako i za masnoce, strpali su u isti kos one naaakakve industrijske derivate masti sa masnocom koja je organizmu potrebna da bi funkcionisali procesi. izbaci masti, soli i sve iz ishrane i dzenaza ti ne gine.
jao kako ste svi pametni.
popili ste svu pamet svijeta.cuj nemoj soli jesti...kao i sve u zivotu pa i to umjereno.zlatna sredina.
ne možeš upoznat ćoveka dok sa njim ne pojedeš metar soli
Jes jes
kod mene komsija kravama rokne shaku soli u napoj, kaze nije mu jos trazila da vodi. pa eto zene solite hranu bice vam ljepse
Odkad pregleda ovo https://www.youtube.com/watch?v=amJ-ev8Ial8 ne pazim vise na so. Šećer je bolest, gdje god krenes u svakoj je hrani.
U zivotu nisam vidio da netko vise soli hranu od mog djeda. Toliko mu je nastetila da je umro u 84. godini i nikad bio u bolnici. Jednostavno, onemocao i umro, bez ikakve bolesti.
jedna lasta ne cini proljece....
i moj je sve se bijelilo oko njega pa tako i on skonca u ranoj starosti
Vala neću neslano jesti šta trebam u Jablanicu doći i reći molim vas samo da nije slana janjetina ma hajte ljudiii?
e bas tako !
@ogledalce pa molim lijepo nikako drugačije!:-)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Neće :) samo će naštetiti vašem pritisku bar za 50%. A stepen varijacija gdje to nije štetno po srce i krvožilni sistem i trombove, maksimalno 25% ali uz teške fizičke vježbe. Dakle neko vrsši lažne simulacije fizičkog opterećenja sa NaCl tzv lažnjak a da za uzvrat NE DOBIJE NIŠTA !
more bit bidne... a i ne mora... ove studije imaju jednu poveznicu, sve idu na k*ac
da li stetno ili ne.......ja neslano i ne zacinjeno nista nemogu da pojedem...
@ogledalce tooo srbendo. Samo slanine paradajz i jaja. Pucas od energije
@Stef4c nisam srbenda, al nemam ama bas nista protiv dobrog komada slanine ili statke pecenice........cak sto vise......