Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"_Danas postoje mnoge metode i načini mršanja, manje i više djelotvorni te manje i više naporni. Međutim, uz pojedine namirnice će taj proces biti lakši i brži." Aha, ali se treba odreći prežderavanja! Kakve dijete i trice! Samo je doviljno smanjiti obroke, izbacioti slatko i hljeb svesti na minimum.
hahahah a sve ima jako dobru cijenu. Recimo mozda se samo zeleni caj moze nabaviti po nekoj pristojnoj cijeni. :-)
ako neko želi na dietu neka se javi .garantiram sto posto uspijeh.dieta se zove HITLER,bazirana na činjenicama koncetracionih logora.hvala