Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Sexcoss.com
Ako se svi sjete u ratu je narod bio najzdraviji dok je ispred kuca sadio povrce.Kanceri i bolestine ni blizu kao sada.Hose komerc ima ugovor sa domacih gazdinstava,roba im je ruku na srce i najkvalitetnija i najjeftinija.Konzum,Merkator,Amko i Bingo ima plasticno povrce i voce,lijepo izgleda ali je GMO u vecini slucajeva.Pijace ima kvalitet ali i cijenu.
Dok zderete patlidzane i vicete fuj gmo fuj, malo proguglajte kako je izgledao prije nego je covjek intervenisao, pa ce vam biti i jasno odakle mu engleski naziv. I tako za hiljadu stvari.
Balkanoidu samo spomeni skracenicu GMO i skacu do nebesa, uopste ne poznavajuci materiju. Lupaju gluposti, dok sjede zavaljeni i jednu lubenicu skoro bez sjemenki, gule bananu koja nije ni nalik onoj od koje potice, dok fale sorte kukuruza nastale hibridizacijom (koja je jedna vid genetckog inzinjeringa), itd. Nasijedaju na pricu o "organskom" uzgoju dok su okruzeni strahovito visokim vrijednostima zagadjenja. Ne postoji skoro vise nista "organsko" na planeti.
@vlado112 - Tvoja profesorica biologije mora da je "ponosna" na tebe.
u BiH se najmanje jede GMO od svih evropskih drzava jer kupovna moc je na nivou Zimbabvea, 80% naroda nema ustedjevine samo prezivljava
GMO nije štetno po zdravlje, istražite malo ljudi, ne vjerujte sve što vidite na bazi jednog aritkla
ma kad treba kupiti od seljaka koji sade sjeme koje su sami ostavili od prošlih godina, niko ne želi jer nije fensi kao kupovina u supermarketima... zato svoja baščica mala, pa kad pojedeš krompir slađi od mesa