Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko oaim Bosanaca ne zna sta je rahatluk :-)
osim*
Na ku.rc.u te nosim*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...komsinice, dobra ti je kafa ali nisam ja zbog kafe dosao :)))
neg radi pičke i šupka (čmara, anusa, pakaša, dupeta, guzice, analnog otvora, čmarnog kolutića, itd,...)Hvala
Ja pijem onu s više mlijeka nego kave i to hladnog, u velikoj čaši. Drugi ni ne počnu piti, ja već svoju popila i spremna za ići.
mačak...nisi upravu...moglo bi se ovo navesti kao govor podneblja...a i pravopis koji neko ovdje pokušava tražiti je bezrazložan.... ja govorim ovako E....
Ja volim onaj rahatluk (bilo koji), a onaj prah mi je još draži, hahahah jest dobar ko ga je probao zna o čemu pričam oohohoohoh
Samo pivo i opleti po kafi
Kahva se pije sa rahatlokum-om. KAHVA RAHATLOKUM
https://www.facebook.com/pages/Cialdissima-BiH/322663204588967?fref=ts
Cuj rahatlokum ko to jos jede heheheee dje ga nadje?
on je marka u trgovini
Nigdje Hercegovine :s Ovdje treba da piše Bosnia i Hercegovina!
u BiH kakva je situacija nece bit ni za kafe jos malo
Sad ce mi Vijetnamac I Etiopljanin pricat' kako se cejfi bosanska kahva. Dobar ti taj! A za pravu kahvu, nekad je trebala dobra izvorska voda, plaha vatra, nepreprzen "Minas", I dobra bakrena dzezva. ....zaspes "minas" u prokljucalu vodu, stavis na vatru nek' "prebaci" "kljuc,"...i pofatas "kajmak". I da ne zaboravim, mjerena kocka od sitnog secera. Daj fildzane!
Često pijem kafu kod sebilja i uredno mi uz kafu posluže i rahat lokum, koji ja opet uredno proslijedim psima lutalicama. I onda me jedna starija hanuma narezilila što im dajem slatko jer ''ćuke'' mogu oćoraviti od puno slatkog.
Ma espresso zakon, bosanska samooze uspavati...
Cortado dobra kafa ali je bosanska najbolja :)
Jesi li to iz ludnice izasao?
Gin, ne pali ti to kod mene ;)
U ovoj državi i lokum nije rahat.
Jedino mi iz Bih i raja iz Srbije ispija kafu po 3h... Sjednes na kafu od 1.50 i cirkas je narednih 3h hahaha
Neko davno reče da ovdje ni lokum nije RAHAT.