Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni nemer bit da stoji u frižideru
Kako prepoznati…….,pa OVAKO. 😂😂😂
Tovljena piletina bez imalo prirodne hrane je siva i užasna iako je friška i smrdi na koncentrat i pjeni kad se kuha...smeće!
Ne živi svak na selu il da ima bašču
Jednom je uzmem kao satro frisku, odmotam a ona zelena, fluorescentne zelene boje. Zovem inspekciju, oni kaze ne rade vikendom, nego radnim danom od 8 do 15 i onda se ne javljaju ni u to vrijeme na telefon. Sta reci
Jel to u minhenu ili Beču bilo
Jos malo savjeta pokupljenih sa nekog americkog sajta,koji su inace namijeni americkim debilima.
Vidi, da bi neko ovo objavio njemu mora biti interesantno, sto vjerovatno znaci da nije znalo kako prepoznati pokvarenu piletinu. E, sad, to je posebno zabrinjavajuce jer i kod nas onda ocigledno postoje osobe ili cak generacije, koje ne samo da ne znaju, nego se ne koriste logikom da dodju do spoznaje. To jebas zabrinjavajuce.