Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Progutas ga cijelog i onda zvaces....
Nisam dugo jeo nar. Uzmem ovo ljeto ... ma pokolj u kući ko da je bio jbm ti i nar i majku . JBG krkos de las noćes
Ovo je za nas Bošnjake mada.mi ovo znamo odavno još, bijeda i sirotinja iz rs-a ne zna ni sta je ovo ni kako se jede hah
Vrijedi pokusati, ali ovo ocito zavisi od nara do nara. Kada se bobe "uhvate" u opnu mora se prstima to iscackati.
jest majstorica, realno
U posudu dodajte vodu kako biste isprali ostatke kore i bijelog nejestivog dijela iz unutrašnjosti. A nedavno ciram artikel i pise da je ta bjela korica za koju vi kazete da je nejestiva ustvari ima svojstva da lijeci mnogo vrsta karcinoma a pogotovo rak na debelom crijevu. I da su one fine bobice najmanje zdrave u naru a ono sto bacamo je ustvari to cini narom bogatim.
Da, bijeli dio ima puno vitamina (slicno kao "koncici" na mandarini), ali je ono oporo da se jede zivo, izvuce svu tecnost iz usta. Mozda je najbolje to sa osusenom koricom nara kuhati za caj.
motorkom
U životu nisam čuo da neko kaže nar, to je za križaljke ko at za konja, inače svi ali baš svi kažu šipak.
Šipak i Nar su 2 razlicita pojma. Šipak koristimo u npr. čaju ili marmeladi, a nar jedemo ili pijemo njegov sok.
@broj dva iz koje si ti vukojebine, znas li ti sta je sipak ????? Niko ama bas niko NAR ne zove sipkom jer je to totalno razlicitio
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Halo. Šipak je davno prošao. Kako se kiseli kupus i krastavci?
@gooUser1618836352 papak ovo je NAR a ne sipak i ima ga jos kupiti uvoz iz Turske
Lakse ga iscjediti :))
poprščite dezinficijensom na kraju da ubije koronu , prijatno