Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro, uvjek teme kako smrsati a ima li sta za one koji bi da se udebljaju, a ne ide im od ruke nikako. Unaprijed hvala :-)
Najvaznije redovno jesti..piti proteinske sejkove..bilo bi lijepo i ici malo vjezbati malo bogatije uzine s kalorijama i razni dodaci u ishrani..i narevno bez stresa i dobar san..;)
PRO ne prikazuje tvoj kom. ali evo ja da odgovorim, samo se nadam da necu ispasti drustvo jednog lica. hahahah ;-) Za jelo pa eto relativno je redovno, naravno ne gledam na kalorije puno jer mi je bitno sto vise da ih unesem. Mozda mi se i posreci pa dobijem koju kilu, valjalo bi svakako. Nisam premrsava, ali meni je ipak malo ljepse kad ima ono tamam. Ni previse ni premalo. ;-) Vjezbe ne fali u pokretu stalno, hmm mozda i to ima veze sto ne mogu da se udebljam. Ili je kako kazu kod nas jaka zelucana kiselina. :-) Stres, tu se ne moze puno uticati, uvjek gledas da ga je manje, ali opet...... Hvala svakako, evo mogla bi pokusati sa proteinskim sejkovima, mozda i pomogne. :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (139)
Nemoj te jesti eto kako
...........idu mi na k...... svi ti moderni nutricionisti........ako hoćeš smršaviti, smanjiš papicu, smanjiš masnoće, kruh i sl. i počneš vježbati ili trčati...........a smanjenje kilograma iz fotelje ne ide...........
Kod Fehre na janjetinu. Jednom se zivi
odgovor za naslov,zaposlis se kod privatnika i da vidis kako se malo jede.
"Kako da smanjite unos kalorija u vaš organizam" I prvi savjet naranđe! I to savjet da se jedu naranđe, jer je bolje od soka koji sadrži fruktozu. To objašnjenje? Haha, pa zar neiscijeđena naranđa ne sadrži fruktozu? I onda dolazi do skladištenja fruktoze u jetri, a poslije se to sve pretvori u masno tkivo. Eto, debljamo se od naranđi. Ispravno bi bilo da je napisano da je bolje jesti cijelu oguljenu naranđu, zbog vlakana koje unosimo u probavni trakt. Ko piše ovako nešto? Za ovaj naslov se nikako nisu za priomjer mogle uzeti naranđe i ostalo voće.