Kampanja "Ja častim"
64

Julius Meinl časti kafom u više od 80 objekata u BiH, evo gdje je možete popiti ili pokloniti

Kampanja
Kampanja "Ja častim"
Sudjelujte i ove godine u kampanji "Ja častim!" i dopustite da vas Julius Meinl počasti iz jednog jedinog razloga - zahvalnosti. Zastanite na trenutak, na čemu ste zahvalni?

U Julius Meinlu vjeruju da je zahvalnost najljepša misao vodilja kroz ubrzani ritam života, ali i izvor svega onog što nam nedostaje. Zahvalni su što mogu obilježiti i vaše trenutke uživanja i prkosa svakodnevnoj užurbanosti.

Zato, više od 80 objekata u BIH s ponosom provode kampanju "Ja častim!", u kojoj može sudjelovati svako ko zna dobro uživati.

Na ovom linku pronađite najbliži objekt koji sudjeluje u kampanji, a 25. maja 2023. godine učinite ono što obično činite - naručite šoljicu kafe.

Kampanja
Kampanja "Ja častim"

Dok uživate u šoljici omiljene #coffee dozvolite si da vizualizirate ljubav oko sebe i zahvalnost na svakoj sitnici koja čini vaš dan. Podijelite tu svoju misao darivanjem kupona za besplatnu #coffee dragoj osobi. Darujte trenutak odmora, predaha i pažnje. Ponekad je to jedino što nam svima treba.

Kampanja
Kampanja "Ja častim"

Kuponi koje dijele u kampanji "Ja častim!" omogućuju vam da na račun Juliusa Meinla počastite osobu kojoj dugujete svoju zahvalnost. Datum podjele kupona je 25. maja, a kupone možete iskoristiti do 02. juna 2023. godine.

Zabilježite svoj #coffee trenutak i podijelite ga s Juliusom Meinlom koristeći #jačastim tag. Ne zaboravite označiti @juliusmeinl_bh.

Pusti, ja častim! - Julius Meinl