Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove godine sam u par navrata ubrao ukupno oko 10tak kg vrganja. Nešto se ostavilo u zamrzivač, nešto starijih osušilo "za supe". Samo oni koji vole šumu i gljive znaju radost kad nalete na kolo od 10tak vrganja. Neočekivano dobar članak.
To je fakat dobra stvar. Često planinarim i usput berem gljive. Lijep osjećaj.
Odma bi seljaka uhapsili , pa bi onda reko it wasent me usro bi se
Sve su gljive jestive, neke samo jednom..
Zalosno je sto je pola drzave gorilo ljetos radi nekih pojedinaca koji su namjerno izazivali pozare da bi kasnije na tim mjestima nakon kise pocele rasti gljive koje su prodavali kasnije. A tu su opet krivi oni na vlasti jer posla nema, a narod mora nekako prezivit...
Ovo je odlicna stvar za ljude koji to znaju i ubrati i prepoznati i iskoristiti.Ja pobornik gljiva nisam
Odahnuce Dodik,najesce se narod bice sit bar 2-3 sedmice.Ima picurki
zaradices , ako ne nagazis na minu
koje ba gljıve ışo Hule dole kodKonjıca brao nekakve otrovnjaçe skuho pojo ı yamalo je preteko ımo umrjet namukama.Sve to otrovno jarane
Mi Bosnjaci ne znamo razliku medju gljivama pa nas pomre 10.000 od gljiva
Mlada obično ide živjeti u suprugove familije. Ovo može stvoriti probleme sa svekrvom. Majka je obično uz sina I očekuje od njega da je na njezinoj strani u vrijeme bilo kakve svađe koja bi postojala među dvije žene. Muškarac ne smije lišiti ženu seksa: maksimalna vremenska kazna, dozvoljena po islamskom zakonu je četiri mjeseca.
Odličan članak!!! Napokon da se nešto pametno pročita i da se čovjek malo odmakne od nebuloza svakodnevnice..redakcijo, svaka čast!!
Treba mi jedna muhara da se devastiram
rekreacija dobra zarada,a bogami ponekad padne i jedan sex u sumarku
Mogucnost dobrog trovanja