Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo maslinovo ulje!Meni litar obicnog traje 3 mjeseca a recimo, uspes u tanjir domace maslinovo, dodas saransak (bijeli luk) ,persin i morsku sol(kupujem orginal iz stona)!U to umaci topao kruh!Eva sardina s glavicom luka, girice (oko 12 sati imas ih npr u metkovicu po 7 kn kilo!Orade i cipli iz neuma npr!Ili sve od "cromarisa" je extra!A na odmoru-buzara od dagnji na bijelo i crveno, hoba ispod peke, musule, prstaci, brancin s blitvomZa mesojede pasticada s njokima,,Dalmacija zakon!
Realno...njaviše jedem hljeba samo zato što me zasiti pa ostalog manje pojedem. A volio bi sve nabrojano u gotivnoj kombinaciji i to bez hljeba :)
Ko ce dat para za maslinovo ulje i ribu,ovdje se zdere svinjska mast i turske slastice