Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da si ti van sebe.Možda si i van sobe pa ti se mozak zaledio na ovoj hladnoći.Inače nisi sa pameću u dobrim odnosima.\"Vrli pitac\" nik ti je za -10.A ja tebi preporučujem da se ne potpisuješ kao Vrli pitac.Jer misliš da si pametan,a glup si i tup!
Klepe od skakavaca su za 10!
Jesti ćemo bube a auta će nam voziti na puru (Biogorivo)..... Al u Limburgu mjesecu....
To taman da stanemo zoharima u kraj ;).. De platite nekom da nam predlozi da cuke jedemo,da i to vala potamanimo... Ja mislim da je jedna zivotinjska vrsta \"politicus\"(politicar) bogata mastima,pa bi i njih mogli umjesto svinja tamaniti.Prema najnovijim istrazivanjima u institutu africkih ljudozdera cak 90% ispitanika nije moglo odrediti razliku izmedju te dve zivotinje
Pa, ja koliko se sjecam iz prvog polugodista da smo ucili da pleneta Zemlja ima dovoljno resursa da prehrani 50milijardi stanovnika... mislim, toliki joj je potencijal... a poručujem ovom van(sebe) Huisu da ne s.ere i ne jede sto sto je iza.sro
Meni se gadi na ovo p.o.s.r.a.t,a ne jesti.
Holanđani vi jedite g0vna.
Posto su holandjani zapadno europejci a samim time i nadljudi u poredjenju sa ostatkom svijeta (muslimanima recimo), onda neka oni uvedu ovu vrstu ishrane a druge neka puste da jedu sta hoce! Taman posla da mi neki sonjo iz Holandije odredjuje sta cu jeste!
Ima dovoljno normalne hrane za sve, ne serite...........